Met ingang van 1 maart 2018 is De Villa tot nader order gesloten. De huurlasten gingen onze financiële draagkracht te boven.

Het concept/ initiatief van De Villa blijft gehandhaafd. We hopen op enig moment nog een doorstart te kunnen maken, wellicht met een andere zorgaanbieder.
Voor vragen kunt u contact opnemen met tel.nr. (06)54312642.

Word vriend!

Er is (nog) geen structurele financiering voor deze vorm van zorg.
Vindt jij het werk van COOZ ook zo belangrijk? Dan kunnen we niet zonder jouw steun.
Klik 
hier om vriend te worden met ons!

Je kunt je bijdrage ook direct overmaken op:
NL23 Rabo 0132460513
 
Adresgegevens


COOZ ‘De Villa’

Stationsstraat 124
3851 NL  ERMELO

Telefoon: 06 403 846 56
E-mail: info@coozdevilla.nl


Op maandagen en donderdagen kunt u vanaf 9.30 uur binnen lopen zonder afspraak.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur.

Missie & Visie

Wanneer je de diagnose chronische of ongeneeslijke ziekte hebt gekregen verandert je leven en dat van je naaste(n) op veel manieren. Ziek zijn beleef je samen. Er is kans op onbalans in het gezin, binnen relaties of op je werk.
Je krijgt vaak te maken met beperkingen die een ziekte met zich mee brengt. Dan is het belangrijk om je met elkaar te focussen op wat nog wel mogelijk is en daar je kracht in te ontwikkelen.

Soms heb je daar iemand bij nodig die met gepaste afstand naar een situatie kan kijken en in de juiste nabijheid adviezen kan geven.

Door leven met een chronische of ongeneeslijke ziekte is een kunst. Belangrijk hierbij is dat de juiste hulp en informatie, op het juiste moment bij de juiste persoon komt.
Hierdoor kan de kwaliteit van leven gewaarborgd blijven en ben je in staat om eventueel samen met je naaste(n), een keuze te maken uit het aanbod van zorg en ondersteuning op de Noordwest Veluwe.

Jouw wensen en behoeften zijn uitgangspunt. Persoonlijke aandacht staat centraal.  Ondersteuning kan afgestemd worden op specifieke groepen en/of individuele wensen.

Daarnaast is er ruimte om deelgenoten te ontmoeten, zowel voor onze gasten als voor de mantelzorgers.